Bij van Oord
08 Maart 2015 | Koeweit, Koeweit
Vervolgens zijn wij naar huis gebracht door een chauffeur van het bedrijf en hebben de rest van de middag in onze slaapkamer rondgebracht. We hebben niet geslapen maar even liggen is wel heel fijn.
’s Avonds even wat eten bij de ‘beste’ shoarma boer van Koeweit en erna weer naar huis. Het was vandaag een drukke dag maar we worden nog steeds goed verzorgd hier. Helaas morgen de laatste dag maar aan alles komt een eind. Nog even wat hoogtepuntjes van de dag als afsluiting.
1. Tessa stelde zich voor op de boot. ‘Hallo ik ben Tessa’, iemand anders uit ons reisgenootschap stelde zich voor met ‘hallo Tessa’
2. Als je moe bent verspreek je je wel eens. Soms ben je zo moe dat je 2 woorden gaat samenvoegen. Vandaag hadden we de heerlijke peschew noot, we aten pistache noten.
3. Rene kreeg zijn knoop van zijn veiligheidsbroek niet dicht. De man die de kleding uit deelde moest hem erbij helpen.
4. Als je schoenen wilt hebben bij van Oord worden deze gebracht met een auto. Ze snappen alleen niet dat als je maat 40 vraagt maat 38 niet zo goed past.
5. Tessa had het vandaag heel zwaar. Is ook niet raar als je zonnebril 6x op een dag van je hoofd valt.
6. Stephanie kan goed timen. Als er vrachtwagens voorbij rijden en ze hebben een flapje aan de achterkant doen deze flap flap flap.
7. Als je bij de elleboog aan de onderkant trekt heb je schijnbaar een scheurend velletje.
Zoals we net al zeiden morgen de laatste dag in Koeweit. We hebben ontzettend veel gezien en gedaan maar nu eerst slapen. Morgen eerst maar eens even wakker worden zonder wekker.